På rov i Stof og Stil

I weekenden var jeg forbi Stof & Stil i hjertet af Købehavn, da jeg manglede en enkel rulle garn for at kunne færdiggøre et babytæppe.

Jeg har ikke tidligere været i denne Stof & Stil, så jeg glædede mig egentlig til at se, hvor stort et udvalg de nu også kunne have i forhold til den i Roskilde.  Og her må jeg indrømme, at jeg blev positiv overrasket, for jeg følte, at jeg var i drømmeland.

Dvs. jeg skulle blot have en enkel grå cotton mix garnnøgle men kom ud med meget mere. Men min mand var i mellemtiden taget i trævarefabrikkernes udsalg, hvor man også sagtens kan tilbringe en del tid, men alligevel måtte han ind og se, hvor jeg blev af.

Da jeg endelig havde valgt, hvad jeg absolut ikke kunne undvære og skulle til at betale, spurgte den søde ekspedient, om jeg vidste, hvad jeg skulle lave med garnet. Det spørgsmål havde jeg aldrig fået før, men som hun sagde, mange kan godt lide at vide, hvad de helt bestemt skal bruge garnet til og hvor meget de skal bruge, før de går ud og køber det.

Det må jeg indrømme, at jeg ikke behøver at vide. Nok er jeg ikke samler, men jeg kan ikke stå for lækkert garn, og jeg har rigeligt med forslag til projekter – det er mere tiden, jeg er i underskud af.

Er jeg den eneste, der har svært ved at gå forbi en kurv fyldt med garn uden lige at skulle have lidt med hjem?

image

Reklamer

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s